Op deze pagina stellen we onze standhouders stuk voor stuk aan u voor.

Achter de schermen wordt er hard gewerkt en we hebben inmiddels al veel inschrijvingen van standhouders mogen ontvangen! Tijd om onze eerste standhouder aan te kondigen!

 

Eleoflora

Eleoflora verkoopt ambachtelijke, handgemaakte kruiden en kruidenproducten.
De kruiden die in de producten zijn verwerkt zijn opgegroeid zonder chemische bestrijdingsmiddelen of kunstmest en de grondstoffen zijn van de hoogste en eerlijkste kwaliteit. Daarnaast verkopen ze ook thee, wierook, etherische oliën, diffusers, zeep en badzout. Alles in samenwerking met de natuur.


Slijterij de Kruik, groot assortiment in Mede/Mead

Slijterij de kruik is gespecialiseerd in de Honingwijn ook genoemd Mede. De naam van de zaak is afgeleid van de Amphorakruik, die de oude Grieken gebruikten om o.a. wijn in te bewaren. Kom proeven en neem de lekkerste medewijn of honingbier mee voor thuis.


The Native Dutch Clan

The Native Dutch Clan maakt en verkoopt mooie en leuke spirituele producten van voornamelijk natuurmateriaal, zoals hout, leer, hoorn, steen en bot. Hiervan maken ze  onder andere Runen en Ogham orakels, Pendelplaten, Riemtassen, Drumstokken, en nog veel meer. Ook verkopen ze wierook, sieraden, tarot, wandkleden en raamdecoratie. De inspiratie putten ze uit de oude religies van over de hele wereld zoals, Germaans, Noors, Pagan, Wicca, Keltisch, Viking, Native American en Boeddhisme. Ook maken ze tassen van vegaleer.

Atelier Lazuli

Atelier Lazuli maakt met veel liefde en aandacht krachtvoorwerpen zoals ratels, talking sticks, krachtstokken en -stenen, smudgeveren, talismannen, houten runen, oceandrums, drums en drumstokken, medicijnbuidels, staffen, regenmakers etc. Tevens verkoopt Atelier Lazuli kristallen en mineralen en smudgeartikelen


Wapiti Design

Verkoop van met de hand gemaakte leren buidels, armbanden en tassen. Daarnaast ook hangers van mineralen aan leren koord en met o.a. Keltische symbolen en wolvenpoot. Kom tijdens het festival langs en maak tegen een kleine vergoeding je eigen leren buideltje!


Lovely Creation

Jenny van Klinken,van Lovely Creation, is graag en vaak creatief bezig en vind het prachtig hoe ze, onder andere met wol, prachtige dingen onder haar handen zie ontstaan. Technieken die ze toepast zijn; knutselen, haken en naaldvilten. Wat je zoal op haar kraam tegen zult komen zijn lantaarns met licht en viltwerk, draakjes, magic wands, blote voeten sandalen, poncho’s en stola’s. Kom haar in haar rode tent een bezoekje brengen?

Heathen Mead

Heathen Mead, waar je goedkoop mede en toebehoren kan kopen. Ze zijn al enkele jaren bezig met passie en liefde voor deze producten!
Verkoop van:
-Mede (honingwijn), bier, cider
-Honing en honingproducten
-Accessoires en sieraden

Crystal Cave

Crystal Cave maakt handgemaakte producten die met edelstenen te maken hebben en geïnspireerd zijn door de natuur. Je vind er vegan & dierproefvrije (natuurlijke) edelsteen zepen, edelsteen geurkaarsen, kaarsen die op edelstenen lijken, giftboxen, sieraden, losse stenen en nog veel meer! Alle handgemaakte producten zijn met liefde gemaakt in eigen atelier.