Op deze pagina stellen we onze standhouders stuk voor stuk aan u voor.
De lijst wordt regelmatig aangevuld!

Achter de schermen wordt er hard gewerkt en we hebben inmiddels al veel inschrijvingen van standhouders mogen ontvangen! Tijd om onze eerste standhouder aan te kondigen!

 

Eleoflora

Eleoflora verkoopt ambachtelijke, handgemaakte kruiden en kruidenproducten.
De kruiden die in de producten zijn verwerkt zijn opgegroeid zonder chemische bestrijdingsmiddelen of kunstmest en de grondstoffen zijn van de hoogste en eerlijkste kwaliteit. Daarnaast verkopen ze ook thee, wierook, etherische oliën, diffusers, zeep en badzout. Alles in samenwerking met de natuur.


The Native Dutch Clan

The Native Dutch Clan maakt en verkoopt mooie en leuke spirituele producten van voornamelijk natuurmateriaal, zoals hout, leer, hoorn, steen en bot. Hiervan maken ze  onder andere Runen en Ogham orakels, Pendelplaten, Riemtassen, Drumstokken, en nog veel meer. Ook verkopen ze wierook, sieraden, tarot, wandkleden en raamdecoratie. De inspiratie putten ze uit de oude religies van over de hele wereld zoals, Germaans, Noors, Pagan, Wicca, Keltisch, Viking, Native American en Boeddhisme. Ook maken ze tassen van vegaleer.

Atelier Lazuli

Atelier Lazuli maakt met veel liefde en aandacht krachtvoorwerpen zoals ratels, talking sticks, krachtstokken en -stenen, smudgeveren, talismannen, houten runen, oceandrums, drums en drumstokken, medicijnbuidels, staffen, regenmakers etc. Tevens verkoopt Atelier Lazuli kristallen en mineralen en smudgeartikelen


Wapiti Design

Verkoop van met de hand gemaakte leren buidels, armbanden en tassen. Daarnaast ook hangers van mineralen aan leren koord en met o.a. Keltische symbolen en wolvenpoot. Kom tijdens het festival langs en maak tegen een kleine vergoeding je eigen leren buideltje!


Crystal Cave

Crystal Cave maakt handgemaakte producten die met edelstenen te maken hebben en geïnspireerd zijn door de natuur. Je vind er vegan & dierproefvrije (natuurlijke) edelsteen zepen, edelsteen geurkaarsen, kaarsen die op edelstenen lijken, giftboxen, sieraden, losse stenen en nog veel meer! Alle handgemaakte producten zijn met liefde gemaakt in eigen atelier.


De steen oase
Bij de steen oase vind je diverse soorten edelstenen met elk een andere werking. Ook ben je voor wierook plus toebehoren en etherische olie plus toebehoren bij hen aan het juiste adres.

 

Celtica Publishing

Celtica Publishing geeft boeken uit die je helpen los te breken uit de saaiheid van het dagelijkse leven. Door te dromen en te fantaseren ontwaakt ook jouw creativiteit, en volgens Celtica Publishing heeft de wereld dringend behoefte aan creatieve mensen.

Earthapple Creations

De missie van Earthapple Creations:
“Het maken van mooie & praktische dingen de net even anders zijn, met creativiteit & vakkundigheid. Daarbij ons allerbest doen om alles zo duurzaam & zo betaalbaar mogelijk te maken. En dat alles in een vriendelijke & respectvolle sfeer. Wij maken kwaliteitsproducten, met goede wol & veel liefde. “

Leather Leaves

Leather Leaves maakt uniek handgemaakte leren boekjes, armbanden, tasjes, sleutelhangers ect. Daarnaast maken ze ook o.a. minituintjes en erg leuke elfendorpen! Leuk om cadeau te geven!