Op deze pagina stellen we onze standhouders stuk voor stuk aan u voor.
De lijst wordt regelmatig aangevuld!

Achter de schermen wordt er hard gewerkt en we hebben inmiddels al veel inschrijvingen van standhouders mogen ontvangen! Tijd om onze eerste standhouders aan te kondigen!

 

Eleoflora

Eleoflora verkoopt ambachtelijke, handgemaakte kruiden en kruidenproducten.
De kruiden die in de producten zijn verwerkt zijn opgegroeid zonder chemische bestrijdingsmiddelen of kunstmest en de grondstoffen zijn van de hoogste en eerlijkste kwaliteit. Daarnaast verkopen ze ook thee, wierook, etherische oliën, diffusers, zeep en badzout. Alles in samenwerking met de natuur. 

Crystal Cave

Crystal Cave maakt handgemaakte producten die met edelstenen te maken hebben en geïnspireerd zijn door de natuur. Je vind er vegan & dierproefvrije (natuurlijke) edelsteen zepen, edelsteen geurkaarsen, kaarsen die op edelstenen lijken, giftboxen, sieraden, losse stenen en nog veel meer! Alle handgemaakte producten zijn met liefde gemaakt in eigen atelier.


De steen oase
Bij de steen oase vind je diverse soorten edelstenen met elk een andere werking. Ook ben je voor wierook plus toebehoren en etherische olie plus toebehoren bij hen aan het juiste adres.

 

Celtica Publishing

Celtica Publishing geeft boeken uit die je helpen los te breken uit de saaiheid van het dagelijkse leven. Door te dromen en te fantaseren ontwaakt ook jouw creativiteit, en volgens Celtica Publishing heeft de wereld dringend behoefte aan creatieve mensen.

Leather Leaves

Leather Leaves maakt uniek handgemaakte leren boekjes, armbanden, tasjes, sleutelhangers ect. Daarnaast maken ze ook o.a. minituintjes en erg leuke elfendorpen! Leuk om cadeau te geven!

Cat’s Cauldron

Cat’s Cauldron is ontstaan uit onze passie voor fantasy, films en games. Cat’s Couldron heeft de meest uiteenlopende artikelen voor liefhebbers van fantasy. Denk aan potions, decoratie artikelen, lifestyle artikelen, sieraden, pins en andere verzamelobjecten. Vaste thema’s zijn onder meer tovenarij, katten, uilen en fantasy wezens zoals draken, eenhoorns en zeemeerminnen.

Stygian Hart
Stygian Hart maakt uiteenlopende artikelen van hoge kwaliteit veg-tan leer. Van kleine riemtassen tot LARP- / en role playing games accessoires, maar ook producten zoals portemonnees en tassen in een middeleeuws jasje.

Mesdisc
Mesdisc verkoopt mooie gothic en Keltische sieraden (van o.a het merk Alchemy) in zilver, pewter en RVS (hangers, ringen en armbanden), gothic dameskleding en diverse accessoires van de merken Sinister en Phaze en overige diverse gothic- en fantasy-artikelen zoals Keltische deco-doeken en wierookbranders. Daarnaast muziek (CD’s en DVD’s en bandmerchandise o.a. patches.

Over The Moon Fashion
Over the moon fashion verkoopt handgemaakte fantasy kleding
voor vrouwen, in fantasy stijl.

Fantasy Giftshop
Fantasy Giftshop is dé giftshop voor je fantasy-art!
Ze verkopen veel mooie producten met art van oa Anne Stokes, Lisa Parker, James Ryman, Jasmine Becket-Griffith en nog meer!
Duik in de mystieke wereld van eenhoorns, elfjes, draken en heksen.

Bags Boutique Trukado
Een bijzondere tas voor elke gelegenheid en elk budget.
Fantasy-, gothic-, steampunk- en leren tassen en accessoires!
Omdat TruKado van elk product beperkt inkoopt, zijn de collecties breed en uniek.

Moira Natuurvrouw
Moira Natuurvrouw maakt en verkoopt 100% biologische verzorgingsproducten.
Daarnaast verkoopt ze eco-wollen dekens.

RPG / CCG Winkel
De shop waar je alles kan vinden op het gebied van tabletop wargames (fantasy), rollenspellen, dice, boeken, merchandise, miniaturen en toebehoren zoals verf e.d. Tijdens ons festival weekend worden er ook demo’s rollenspel gegeven!

Bepstyle
BepStyle! Hoeden, hoedjes, Chapeau’s en High Hats in alle soorten, vormen,
kleuren en formaten. Immer stijlvol en altijd in stijl!

Watchwood Elsiera
Bamboe houten horloges, automatische uurwerken, houten zonnebrillen en vestzakhorloges.
Maar daarnaast ook thema sieraden en steampunk leren medefles hoezen. Alles uniek en duurzaam, maar vooral betaalbaar.

Penelope’s Counter
Bij Penelope’s Counter vind je alles wat je Steampunk hartje begeert! Ze zijn gespecialiseerd in handgemaakte en gecustomiseerde Steampunk sieraden en accessoires. Naast het ruime assortiment van o.a. zakhorloges, kettingen, ringen, broches & brillen leveren ze ook maatwerk ter plekke: neem je eigen tastbare afbeelding, foto of logo mee (formaat uitsnede +- 22-25 mm) en Penelope’s Counter maakt er binnen een paar minuten een ring, hanger, oorbel of speld van die je direct kan gebruiken. Kom bij ze langs voor unieke, one-of-a-kind Steampunk items die geheid onderwerp van conversatie zijn!

Kolderieke Maliën
Handgemaakte sieraden gemaakt volgens de techniek van de middeleeuwse maliënkolders, maar dan in een modern jasje en in mooie kleuren.

Slijterij de Kruik
Slijterij de kruik is gespecialiseerd in de Honingwijn ook genoemd Mede.
De naam van de zaak is afgeleid van de Amphorakruik, die de oude Grieken gebruikten om o.a. wijn in te bewaren. Kom proeven en neem de lekkerste medewijn of honingbier mee voor thuis.

Spooky Stuff
Handgemaakte homedecoratie met een duister randje.

Green Marker artwork & Lariks design
Een creatieve samenwerking tussen Green marker artwork & Lariks design. 
Fantasy illustratie door Marcel van der Sleen gecombineerd met laser-gesneden producten
van Lariks design. Met onder andere: D&D speelsets, wand decoratie en displays.


Heathen Mead
De lekkerste mede tegen de beste prijs.
Verkoop van:
-Mede (honingwijn), bier, cider
-Honing en honingproducten
-Accessoires en sieraden