Een herinnering aan de oude dagen, toen Amerikaanse pioniers elkaar ontmoetten in de Appalachen. Zij brachten hun instrumenten mee, speelden de nummers die ze van hun vaderland kenden en Old-Time Music werd geboren.Tweehonderd jaar later, aan de andere kant van de oceaan, werd deze traditie overgenomen door vier jonge mannen. Met een gezonde dosis energie en wat Nederlandse invloeden, introduceert Reminder deze vergeten periode in de Amerikaanse muziek aan het Europese vasteland.

Reminder kent een geschiedenis van optredens verspreid over Nederland en België, waaronder optredens bij: Festyland, De Effenaar, Elastiek Muziek, Achterhoek Spektakeltoer, Totaalfestival, De Parade en Theater Walhalla. Reminder zal u trakteren op een uitgebreid repertoire, van snelle fiddle tunes tot verdrietige moordballaden, wat ze geschikt maakt voor een breed publiek.

Met traditionele instrumenten, waaronder banjo, mandoline, gitaar, mondharmonica, contrabas en natuurlijk viool, neemt Reminder u mee naar de uiterste oorsprong der Amerikaanse muziek. Dus, trek uw dansschoenen aan en geniet van de show!

Reminder speelt zowel zaterdag als zondag op het hoofdpodium.