Bij diverse standhouders kunt u een leuke workshop volgen!
Hieronder een overzicht. Deze wordt nog aangevuld.

De Droomvangerslaan
Vanaf onze eerste editie heeft u al kunnen kennismaken met de droomvangerslaan, een laantje op ons festivalterrein, waar de prachtigste droomvangers in de bomen hangen. Ieder jaar komen er nieuwe soorten bij. Nieuw dit jaar is onze droomvanger workshop! Aan het einde van de droomvangerslaan kunt u nu tegen betaling een eigen droomvanger van rond de 30cm maken. Laat u inspireren door de vele voorbeelden, of volg uw eigen fantasie en creativiteit.
Voor de workshop droomvanger maken dient u zich van te voren in de schrijven bij de informatiebalie bij de toegangspoort van ons festival. Vol=vol

Viavilt
De dames van Viavilt hebben een passie voor vilt. Kom gerust een kijkje nemen! Ze maken gevilte hoeden voor nu, fantasy en historisch correct. Tevens maken ze heerlijk warme kragen en omslagdoeken. Ze demonstreren de hele dag door het ambacht vilten voor u en u kunt zelfs tegen een kleine betaling een workshop volgen!
 

Kokopelli’s place
Muziek met o.a. didgeridoo en native flute gespeeld, door Richard Raaphorst van Kokopelli’s place. Natuurlijk kun je ook je eigen muziekinstrument meenemen en samen met Richard muziek maken, jong én oud. Kokopelli’s place is te vinden bij de stand van Vlindervrij.

Doen&Hout Klankbelevingsworkshop
Heb jij altijd al eens willen ervaren wat klank van klankschalen en diverse andere klankinstrumenten met je doen? Dan kan je dit tijdens deze korte workshop van ongeveer 15 minuten beleven, zittend op een stoel zul je omringt worden door de ontspannende klanken en trillingen van diverse klankschalen en andere instrumenten.

Wapiti Design
Kom tijdens het festival langs bij de kraam van Wapiti Design en maak tegen een kleine vergoeding je eigen leren buideltje!

De Zwaardenkoning
Altijd al eens willen weten of zwaardvechten iets voor je is? Of interesse in een gevechtsdemonstratie? Dan ben je bij de Zwaardenkoning aan het juiste adres! Kom langs om een gevechtsdemonstratie te bekijken of deel te nemen aan een zwaardvecht les.

TrouwCompleet
Ben je benieuwd hoe een Victoriaanse/Edwardiaanse jurk jou zou staan?
Kom dan een leuke fotoshoot doen bij de kraam van TrouwCompleet!

Boogschieten bij boogschuttersgilde Ter Apel
Kom tijdens het festival bij de gilde langs en maak kennis met het boogschieten. Tegen een kleine vergoeding mag je zelfs zelf een aantal pijlen schieten! Boogschuttersgilde Ter Apel is te vinden op de Savanne.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA