Tijdens Fable & Fantasy kunt u een breed scala aan standhouders ontdekken op onze Fair.
Hieronder stellen we ze vast aan u voor. Deze lijst wordt regelmatig aangevuld, dus kom binnenkort nog eens een kijkje nemen. Heeft u interesse in deelname op onze fair? We hebben nog enkele plaatsen. Mail ons dan op:
standhouders@fableandfantasy.nl

Magical Enchantment
Had u graag als elfje of zeemeermin ons festival willen bezoeken, maar bent u zelf niet zo handig? Dan bent u bij Magical Enchantment aan het juiste adres. Zij verkopen zelfgemaakte elfenvleugels, drakenvleugels en zeemeerminoren en kronen. Daarnaast verkopen ze ook cadeauartikelen, zoals lampjes, zeepjes, dromenvangers en nog veel meer.

Creepy Creatures
Creepy Creatures is aanwezig op Fable & Fantasy met een uitgebreid assortiment. Ze hebben edelstenen, handgemaakte sieraden, art dolls, fantasy beelden en nog veel meer!

Over The Moon Fashion
Over the moon fashion verkoopt handgemaakte fantasy kleding
voor vrouwen, in fantasy stijl.

Wapiti Design
Verkoop van met de hand gemaakte leren buidels, armbanden, sleutelhangers en tassen. Daarnaast ook hangers van mineralen aan leren koord en met o.a. Keltische symbolen en wolvenpoot. Kom tijdens het festival langs en maak tegen een kleine vergoeding je eigen leren buideltje!

Slijterij de Kruik
Slijterij de kruik is gespecialiseerd in de Honingwijn ook genoemd Mede.
De naam van de zaak is afgeleid van de Amphorakruik, die de oude Grieken gebruikten om o.a. wijn in te bewaren. Kom proeven en neem de lekkerste medewijn of honingbier mee voor thuis.

Chubby Cheeks Illustrations
Miek van Chubby Cheeks illustrations maakt fantasy en natuur geïnspireerde illustraties. Je kunt bij haar terecht voor kaartjes, art prints, boekenleggers, stickers en meer. Ook maakt ze onder andere feeën/kabouter deurtjes en huisjes. Zoek je iets specifieks laat het weten, ze maakt graag iets voor je!

Wood-Worm
Willem vd Schors is in 2003 begonnen met houtdraaien! Hij raakte geïnspireerd door hout in al zijn natuurlijke vormen. Delen van stammen, entstukken, knotten, stronken, wratten en wortels hebben zijn belangstelling en wekken zijn creativiteit op om er passend object van te draaien.

The Native Dutch Clan
The Native Dutch Clan maakt en verkoopt mooie en leuke spirituele producten van voornamelijk natuurmateriaal, zoals hout, leer, hoorn, steen en bot. Hiervan maken ze  onder andere Runen en Ogham orakels, Pendelplaten, Riemtassen, Drumstokken, en nog veel meer. Ook verkopen ze wierook, sieraden, tarot, wandkleden en raamdecoratie. De inspiratie putten ze uit de oude religies van over de hele wereld zoals, Germaans, Noors, Pagan, Wicca, Keltisch, Viking, Native American en Boeddhisme. Ook maken ze tassen van vegaleer.

Jhulla Import
Verkoop van diverse prachtige jurken en andere kleding.

Pagan Ways
Pagan Ways is gespecialiseerd in unieke pagan fantasy kleding. Het belangrijkste ingrediënt is onze creativiteit: originele kleding op de markt brengen, geïnspireerd door de Kelten, Germanen, Vikingen, Middeleeuwen en fantasy. We ontwerpen en fabriceren alles zelf. We maken dus geen twaalf in een dozijn, maar exclusieve kleding voor een betaalbare prijs. Ons doel is om het ware Pagan Ways gevoel met iedereen te delen!

Crystals and Joy
Crystals and Joy verkoopt edelstenen, mineralen en fossielen in diverse soorten en formaten. Daarnaast hebben we ook Witte salie en Palo Santo te koop. Naast verkoop van edelstenen/ mineralen/ fossielen geeft Crystals and Joy ook advies welke het beste bij jou past.

Eleoflora
Eleoflora verkoopt ambachtelijke, handgemaakte kruiden en kruidenproducten.
De kruiden die in de producten zijn verwerkt zijn opgegroeid zonder chemische bestrijdingsmiddelen of kunstmest en de grondstoffen zijn van de hoogste en eerlijkste kwaliteit. Daarnaast verkopen ze ook thee, wierook, etherische oliën, diffusers, zeep en badzout. Alles in samenwerking met de natuur.

Forest Fragrances
Forest Fragrances maakt op ambachtelijke wijze natuurlijke zeep, solid shampoo bars en solid conditioner bars. Extra bijzonder zijn de bovennatuurlijke edelsteen zepen. Elke zeep is rondom de werking van de steen gemaakt en heeft zo een eigen thema. Elke zeep is handgemaakt en uniek.

Chirons-Care
Chirons-care biedt naast voorgeblende thee ook speciaal thee aan .
Denk aan theebloemen of thee die van kleur veranderd. De kruiden thee zijn biologische en vrij van geur , kleur en smaak stoffen. Ook aan de liefhebbers met een gehele eigen smaak is gedacht , bij Chirons-Care kunt u ook uw eigen melange samen stellen.

Goblin Forge
Thomas van Goblin Forge verkoopt handgesmede artikelen die hij maakt in de smidse achter zijn huis. Hij maakt bijvoorbeeld toffe hangers voor kettingen, s haken, tent haringen en haardsetjes. Opzoek naar iets specifieks? In overleg is er veel mogelijk!

Kapitein Kleerhaak & The Foamsmith Fungi
Handgemaakt leerwerk, kostuums en accessoires door Kapitein Kleerhaak & The Foamsmith Fungi. H
arnassen, tassen, tunieken, foam props en nog veel meer. Kom gezellig langs en snuffel tussen hun unieke Treasures!

Magic Dreams
Magic Dreams v
erkoopt grotendeels handgemaakte producten. Zo maken ze magische miniaturen met fantasie wezentjes, natuurlijke fantasy zeepjes, kristal kaarsen, sieraden met edelstenen, kristallen en koperdraad, feeën tiara’s en fairy jurkjes. Daarnaast verkopen zij ook edelstenen/kristallen op standaard ,klankschalen, pendels, kaarten en stenen opbergplankjes.

FantasyVarietyShop
FantasyVarietyShop is gemaakt voor elke wizard of witch, Disney of Pokémon geek, viking en gamer. Met verkoop van voornamelijk handgemaakte (geur)kaarsen, zeep, accessoires, postkaarten, thee en home deco binnen de fandoms Disney, Vikings, Pokémon en Harry Potter is er voor ieder wat wils.

Moira Natuurvrouw
Moira Natuurvrouw maakt en verkoopt 100% biologische verzorgingsproducten.

Annemiek Steur: Halis Lagoon
Schrijfster Annemiek Steur heefteen voorliefde voor fantasy. Kom de boeken eens inkijken, en stap door de landkaarten zo een nieuwe magische wereld binnen. Laat je boek ter plekke signeren door de Annemiek, een cadeautje voor jezelf of als leuk verjaardagscadeautje.

Zeep Natuurlijk
Natuurlijke, ambachtelijke zeep van verschillende recepten, waarbij het hoofdbestanddeel altijd een hoog percentage verzorgende olijfolie is, erg fijn voor je huid! Ook laten wij de van nature aanwezige glycerine in de zeep zitten. Glycerine helpt je huid om makkelijker vocht vast te houden, waardoor deze verzorgd aanvoelt.
Onze zepen zijn Europese goedgekeurd, uiteraard dierproefvrij en volledig veganistisch, er wordt zoveel mogelijk gebruikt gemaakt van natuurlijke grondstoffen.

Tal’s Art
Handmade with love..dat beschrijft eigenlijk alles wat ze maken.
Houtsnijwerk,  pyrografie,  glasgraveren en schilderwerk. Elk werkstukje is met veel aandacht omgetoverd tot een superorigineel geschenk. Van een handgesneden tablet tot een gebrande boomstamkandelaar. Van een origineel whiskyglas tot een persoonlijk mok. Vikingstyle, wicca, mythologie, leuke quotes, klassiek, maar ook naar uw wens kunnen ze iets maken. Hun assortiment zal u versteld doen staan. De stand van Tal’s Art is makkelijk te herkennen aan de dubbele vikingtenten.
Corvus Sticks & Wands
Corvus Sticks & Wands verkopen Wands (toverstokken) en Walking Sticks.
Deze maken zij van gevonden takken en boomwortels, en van snoeihout. Iedere stok bij hen is uniek. Ze vormen de stokken met de hand. Daarnaast maken ze zelf holsters voor wands (in diverse maten, ook op aanvraag) en vullen ze de kraam op met wat sieraden.
Time Traveller
Time Traveller verkoopt steampunk, fantasy en postapocalyptische sieradenen accesoires, mechanical bugs en magical mushroom lichtjes.