We stellen graag iedere week een of twee standhouders aan u voor!
Hieronder vind u de laatste nieuwtjes over onze standhouders!

——————————————————————————————-

Pagan Ways
Pagan Ways is gespecialiseerd in unieke pagan fantasy kleding. Het belangrijkste ingrediënt is onze creativiteit: originele kleding op de markt brengen, geïnspireerd door de Kelten, Germanen, Vikingen, Middeleeuwen en fantasy. We ontwerpen en fabriceren alles zelf. We maken dus geen twaalf in een dozijn, maar exclusieve kleding voor een betaalbare prijs. Ons doel is om het ware Pagan Ways gevoel met iedereen te delen!

 

Woolly’s
Woolly’s vachten & zo levert vachten van een hoogwaardige kwaliteit. Bij ons heeft u keus uit een ruim assortiment ambachtelijk gelooide schapenvachten,variërend van langharige IJslanders tot superzachte Suffolks. Maar ook de Texelaar ontbreekt niet. Verder vindt u in ons assortiment heerlijke warme wollen sloffen, leren babyslofjes en woonaccessoires zoals: woonplaids, sierkussens, krukjes en vloerkleden.

 

Spooky Stuff
Handgemaakte homedecoratie met een duister randje.

 

Het stripfiguur
De webshop voor fantasy-art producten!
– Anne Stokes
– Lisa Parker
– Victoria Frances
– Clare Bertram
– Decoratie op 3D en op canvas

 

Heathen Mead
De lekkerste mede tegen de beste prijs.
Verkoop van:
-Mede (honingwijn), bier, cider
-Honing en honingproducten
-Accessoires en sieraden

 

Artisaen
Verkoper van in eigen beheer vervaardigt klein leerwerk in fantasy, keltisch, viking en middeleeuwse stijl.
Alles is met de hand gemaakt uit tuigleer.

 

Atelier Lazuli
Verkoop van diverse sjamanistische krachtvoorwerpen. Deze worden zoveel mogelijk gemaakt van natuurlijke materialen in verbinding met spirit en met groot respect en liefde voor de natuur en alles wat leeft. Alle voorwerpen worden met de hand gemaakt en zijn dus uniek!

 

Green Marker artwork & Lariks design
Een creatieve samenwerking tussen Green marker artwork & Lariks design. 
Fantasy illustratie door Marcel van der Sleen gecombineerd met laser-gesneden producten
van Lariks design. 
Met onder andere: D&D speelsets, wand decoratie en displays.

 

City Sheep Nature
Een collectie van zelf ontworpen wollen kleden, kragen en plaids. De ruige look typeert het product. Alle kleden, kragen en plaids worden op ecologische wijze en met de hand gemaakt van het geschoren schaap. Hierbij gebruiken ze vooral de wol van het Gotlandschaap, Leicester longwool,Racka en Skudde .Een product waarin ambacht en duurzaamheid tijdloos samengaan! Speciaal voor fairs ontwerpt City Sheep Nature extravagante kragen die een mooie aanvulling zijn voor het evenement.

Hannie’s Hakhoning
Echte hakhoning sinds 2013!
Geheel ambachtelijk naar middeleeuws recept. Met zuivere imkerhoning en natuurlijke kruiden. Geheel zonder kunstmatige toevoegingen, glutenvrij en lactosevrij.
Verder verkoopt Hannie’s hakhoning ook diverse soorten honing, bijenwas, propolis producten en stuifmeel.

 

RPG Winkel
De shop waar je alles kan vinden op het gebied van tabletop wargames (fantasy), rollenspellen, dice, boeken, merchandise, miniaturen en toebehoren zoals verf e.d. Tijdens ons festival weekend worden er ook demo’s rollenspel gegeven!

 

Viavilt
De dames van Viavilt hebben een passie voor vilt.
Kom gerust een kijkje nemen hun kraam. Ze maken gevilte hoeden
voor nu, fantasy en historisch correct. Tevens maken ze heerlijk warme kragen en omslagdoeken. Ze demonstreren de hele dag door het ambacht vilten voor u en u kunt zelfs tegen een kleine betaling een workshop volgen!

 

The Native Dutch Clan
The Native Dutch Clan maakt en verkoopt mooie en leuke spirituele producten van voornamelijk natuurmateriaal, zoals hout, leer, hoorn, steen en bot. Hiervan maken ze  onder andere Runen en Ogham orakels, Pendelplaten, Riemtassen, Drumstokken, en nog veel meer. Ook verkopen ze wierook, sieraden, tarot, wandkleden en raamdecoratie. De inspiratie putten ze uit de oude religies van over de hele wereld zoals, Germaans, Noors, Pagan, Wicca, Keltisch, Viking, Native American en Boeddhisme. Ook maken ze tassen van vegaleer.

 

Vlindervrij & Kokopelli’s Place
Bij Vlindervrij vind je edelstenen en mineralen, Boeddha’s, tarot en inzichtkaarten .Veel overgenomen van verzamelaars waardoor er unieke stukjes tussen zitten voor een redelijke prijs, ook voor kinderen!
Extra gezelligheid bij de kraam door muziek met o.a. didgeridoo en native flute gespeeld, door Richard Raaphorst van Kokopelli’s place. Natuurlijk kun je ook je eigen muziekinstrument meenemen en samen met Richard muziek maken, jong én oud.
We vertellen je graag over onze bezigheden.