Tijdens Fable & Fantasy kunt u een breed scala aan standhouders ontdekken op onze Fair.
Hieronder stellen we alvast enkele aan u voor. Deze lijst wordt regelmatig aangevuld, dus kom binnenkort nog eens een kijkje nemen.

Jhulla Import
Verkoop van diverse prachtige jurken en andere kleding.

Zeep Natuurlijk
Natuurlijke, ambachtelijke zeep van verschillende recepten, waarbij het hoofdbestanddeel altijd een hoog percentage verzorgende olijfolie is, erg fijn voor je huid! Ook laten wij de van nature aanwezige glycerine in de zeep zitten. Glycerine helpt je huid om makkelijker vocht vast te houden, waardoor deze verzorgd aanvoelt.
Onze zepen zijn Europese goedgekeurd, uiteraard dierproefvrij en volledig veganistisch, er wordt zoveel mogelijk gebruikt gemaakt van natuurlijke grondstoffen.

Fluttering Nova
Fluttering Nova is een bedrijfje dat ontstaan is vanuit de hobby. Alle vlinder worden het liefst zo natuurgetrouw mogelijk geprepareerd in hun natuurlijke omgeving. Ook voor de liefhebber verkoop van vlinder in lijsten, als mooie wanddecoratie.

Slijterij de Kruik
Slijterij de kruik is gespecialiseerd in de Honingwijn ook genoemd Mede.
De naam van de zaak is afgeleid van de Amphorakruik, die de oude Grieken gebruikten om o.a. wijn in te bewaren. Kom proeven en neem de lekkerste medewijn of honingbier mee voor thuis.

Leather Leaves
Leather Leaves maakt unieke handgemaakte leren boekjes, armbanden, tassen, sleutelhangers, etc..
Daarnaast maken ze o.a. minituintjes en elfendorpen.

Wapiti Design
Verkoop van met de hand gemaakte leren buidels, armbanden, sleutelhangers en tassen. Daarnaast ook hangers van mineralen aan leren koord en met o.a. Keltische symbolen en wolvenpoot. Kom tijdens het festival langs en maak tegen een kleine vergoeding je eigen leren buideltje!

Corvus Sticks & Wands
Corvus Sticks & Wands verkopen Wands (toverstokken) en Walking Sticks.
Deze maken zij van gevonden takken en boomwortels, en van snoeihout. Iedere stok bij hen is uniek. Ze vormen de stokken met de hand. Daarnaast maken ze zelf holsters voor wands (in diverse maten, ook op aanvraag) en vullen ze de kraam op met wat sieraden.

Pagan Ways
Pagan Ways is gespecialiseerd in unieke pagan fantasy kleding. Het belangrijkste ingrediënt is onze creativiteit: originele kleding op de markt brengen, geïnspireerd door de Kelten, Germanen, Vikingen, Middeleeuwen en fantasy. We ontwerpen en fabriceren alles zelf. We maken dus geen twaalf in een dozijn, maar exclusieve kleding voor een betaalbare prijs. Ons doel is om het ware Pagan Ways gevoel met iedereen te delen!

Idzinga
Handgemaakt uniek keramiek en houtwerk door Roos en Hidde Idzinga.
Mokken, kopjes, kommen, lepels, snijplanken en nog veel meer.

TrouwCompleet
TrouwCompleet komt met een breed aanbod aan thema, cosplay en vintage kleding en jurken.
Daarbij verkopen zijn ook passende thema cadeau artikelen en zijden bloemen.


Over The Moon Fashion
Over the moon fashion verkoopt handgemaakte fantasy kleding

SideQuestShop
Verkoop van handgemaakte en officiële Dungeons and Dragons merchandise.