Eten en drinken
Over het terrein verspreid vindt u diverse heerlijke hapjes, drankjes en genietmomentjes.
Hieronder kunt u zien wat voor heerlijks we zoal voor u in petto hebben.
Eet, drink en geniet!

De marskramers van Amsterdam
Over het terrein rondlopend kunt u de Marskramers van Amsterdam vinden. Zoek ze op voor een heerlijke krakeling, naturel of met kaas. Bent u meer een zoetekauw, dan raden we de appelberliner aan.
          

 

The Frying Dutchman (medieval catering)
Kom aan boord van onze woeste zeemanskraam The Frying Dutchman. Hier voorziet onze bemanning uw gasten in de lekkerste hamburgers van het hele terrein of een heerlijk portie knapperige wedges. Kom eens poolshoogte nemen bij het leukste schip aan wal!
   

Kurtoskalacs
Kurtoskalacs is een zoete snack van een soort brooddeeg uit Transsylvanië welk wordt bereid op een houtskool BBQ.
Enige smaken die aangeboden worden zijn kaneel, walnoten of vanille.

The Sinners and Saints
Engeltje of toch meer een bengeltje? In deze kraam kan iedereen een kant kiezen. Door haar ondeugende karakter valt onze Sinners and Saints kraam direct op. Tot in de kleinste details is dit thema in de sfeervolle bar verwerkt. Aan de ene kant wordt het bier getapt uit een gehoornd duivelshoofd, terwijl aan de andere kant talismannen en engeltjes bescherming bieden aan de vrome gasten. In deze bar worden verschillende warme en koude dranken aangeboden, van hemelse mede tot helshete koffie.
          

 

Taverne de Dolle Gans
In onze middeleeuwse tavernekraam kan men een verkoelend Pimpelaer biertje komen drinken of genieten van glas mede, een middeleeuwse specialiteit, een heerlijke honingwijn. Ook frisdrank, koffie, thee en andere dranken worden door onze waarden en waardinnen geschonken. Door zijn knusse uitstraling vindt een ieder makkelijk zijn weg naar de taverne voor een lekker drankje of simpelweg een babbeltje met de waard en waardin.