Eten en drinken
Over het terrein verspreid vindt u diverse heerlijke hapjes, drankjes en genietmomentjes.
Hieronder kunt u zien wat voor heerlijks we zoal voor u in petto hebben.
Eet, drink en geniet!

De marskramers van Amsterdam
Over het terrein rondlopend kunt u de Marskramers van Amsterdam vinden. Zoek ze op voor een heerlijke krakeling, naturel of met kaas. Bent u meer een zoetekauw, dan raden we de appelberliner aan.
          

 

Grill-zilla
Op ambachtelijke wijze maakt Grill-zilla voor u verse pizzabroodjes. Het deeg wordt voor uw ogen gekneed, opgebold en uitgerold, daarna wordt het belegt en in een houtgestookte oven gebakken
          

 

Mede ijs (medieval catering)
In deze ijskoude kraam wordt men warm verwelkomt om een verrukkelijk bakje schepijs te komen halen. Op verzoek hebben wij voor de mede liefhebbers ons unieke mede-ijs, in verschillende smaken verkrijgbaar.
Dit ijs is gemaakt met echte mede, waarbij de alcohol behouden blijft en de authentieke smaak gewaarborgd is. De minderjarige ijs liefhebbers hoeven echter geen moment te treuren, want naast het alcoholische mede-ijs hebben wij ook een variërend assortiment aan altijd populaire room- en fruitsmaken zoals aardbeien, vanille en chocolade.
          

 

The Frying Dutchman (medieval catering)
Kom aan boord van onze woeste zeemanskraam The Frying Dutchman. Hier voorziet onze bemanning uw gasten in de lekkerste hamburgers van het hele terrein of een heerlijk portie knapperige wedges. Kom eens poolshoogte nemen bij het leukste schip aan wal!
   

 

The Sinners and Saints (medieval catering)
Engeltje of toch meer een bengeltje? In deze kraam kan iedereen een kant kiezen. Door haar ondeugende karakter valt onze Sinners and Saints kraam direct op. Tot in de kleinste details is dit thema in de sfeervolle bar verwerkt. Aan de ene kant wordt het bier getapt uit een gehoornd duivelshoofd, terwijl aan de andere kant talismannen en engeltjes bescherming bieden aan de vrome gasten. In deze bar worden verschillende warme en koude dranken aangeboden, van hemelse mede tot helshete koffie.