De veel gestelde vragen beantwoorden we hieronder. Heeft u een vraag en mist u het antwoord hierop? Neem dan contact met ons op en wij beantwoorden hem graag voor u!

Zijn honden toegestaan op het terrein?
Jazeker! Ook uw hond is van harte welkom, mits aangelijnd. Wel gaan we er van uit dat u zelf zorg draagt voor de uitwerpselen.

Mag mijn eigen eten en drinken mee naar binnen?
Uw eigen boterhammen of flesje drinken mag u gewoon bij u hebben. Zorg er wel voor dat u al het lekkers van onze catering niet misloopt! (Sterke) alcoholische dranken zijn echter niet toegestaan om mee naar binnen te nemen, dit heeft te maken met onze vergunning en de wet op alcohol.

Kan ik mijn waterflesje bijvullen in het park?
Ja dat kan! Zeker op een warme dag is goed drinken belangrijk! Al onze toiletten zijn voorzien van waterkranen met drinkwater.

Wat wordt er gedaan met de foto’s die gemaakt worden door de huisfotografen?
De foto’s die onze huisfotografen maken zijn voor diverse doeleinden. Ten eerste komen ze zowel op onze site als social media te staan, zodat iedereen kan terugblikken en herinneringen kan ophalen. Daarnaast kunnen ze ook worden ingezet voor promotie doeleinden, zoals aanvullend bij persberichten, voor op de flyer of andere vormen van promotie.

Waar kan ik parkeren?
Er zijn diverse parkeerterreinen rondom het park en deze zijn allemaal op loopafstand. Sommige zijn betaald en sommige zijn gratis. U vind de informatie hierover op de volgende website: https://gemeente.emmen.nl/parkeren-en-bereikbaarheid/parkeren/betaald-parkeren
Aangezien ons festival midden in het centrum van Emmen plaatsvindt, hebben we geen eigen parkeerterreinen.

Mag ik de wapens, toebehorend aan mijn kostuum, ook meenemen?
Hiervoor hebben we een wapenbeleid opgesteld, deze vind je terug onder het kopje info.