In de oude dierentuin van Emmen wonen sinds mensenheugenis goblins, alleen weten de mensen dit niet….ze heugen zich dus niets. De dieren wisten het wel…. Sinds de dieren weg zijn voelen de goblins zich heel alleen in de avond. Het park gaat op slot en de boel is uitgestorven…..tot Fable & Fantasy neerstreek in Emmen!! Eén avond per jaar is het feest en twee dagen lang is er weer eens wat leuks te zien in dit stadspark. Wij goblins verheugen ons enorm op de komst van zoveel vrolijke mensen!
Ook begrijpen we dat er een lange tijd geen feestjes zijn geweest voor de mensen en dat jullie dus ook heel hard toe zijn aan gezelligheid.
Van nature zijn de goblins een proper volkje dat geen afval duld in de natuur en daar zullen we ons dan ook weer flink voor inzetten deze twee dagen. Mensen zijn heel gezellig, maar altijd is er afval in hun kielzog, vreemd maar waar.
Zooi en Mutti nemen dit jaar 1 van hun kinderen mee, een echte boomknuffelaar die ook heel graag in de bomen zit. We weten niet of hij het deze twee dagen hogerop gaat zoeken, maar kijk af en toe eens omhoog, je weet maar nooit.